Welcome to the Merkür world!
Sizin için sağladığımız yeniliklerden ve
fırsatlardan en kısa sürede haberdar olabilmek
için, blogumuzu takipte kalmayı unutmayın.
Evcil hayvanlarınızla birlikte uçmak
24/05/2021

Evcil hayvanlarınızla birlikte uçmak

Tüm evcil hayvan sahipleri, ailenin bir parçası oldukları için arkadaşları ile tatile gitmeyi hayal ederler. Bunun en iyi yolu, evcil hayvanların ticari uçuşların travmasına maruz kalmasını engellemektir. Yolculuğunuzun tadını çıkarırken tatlı dostlarınızın kargoya binmesini istemezsiniz. Tatile giderken evcil hayvanlarını geride bırakmak söz konusu olduğunda, pek çok aile endişe duymaktadır. Evcil hayvanlarla uçmak için özel uçak kiralamak sadece bu stresi ortadan kaldırmakla kalmaz, aynı zamanda çeşitli avantajlar sağlar. 

Ticari uçuşlar, evcil hayvanlarınızı nasıl etkileyebilir?

Evcil hayvanların ticari uçakta taşınması, genellikle kargo bölümünde kafes içinde bulunmalarını gerektirir. Bagaj muamelesi görmek, herhangi bir hayvan için travmatik bir deneyimdir. Dar alanlar ve çoğu zaman aşırı sıcaklık değişiklikleri sadece acımasız olmakla kalmaz, aynı zamanda tehlikeli de olabilir. Trajik bir şekilde, her yıl ticari uçuşlar sırasında çok sayıda evcil hayvanın kaybolması, yaralanması ve hatta ölüm vakası oluyor. Dostunuzu riske atmadan Merkür Charter’dan uçak kiralayarak rahat, dinlendirici ve en önemlisi güvenli bir ortam sağlayabilirsiniz. Evcil hayvanınızın güvenliği ve refahı konusunda endişelenmeden onunla birlikte tatilinizin tadını çıkarabilirsiniz.


Özel uçak kiralama ile evcil hayvanlarla uçmanın faydaları

Özel bir jette evcil hayvanlarla uçmak, hem evcil hayvanlar hem de sahipleri için güvenli ve huzurlu bir yolculuk sağlamaktadır. Bazı firmalar, uçaklarının içinde hayvan bulundurmayı kabul etmiyorlar. Ancak Merkür Charter, hem uzun hem de kısa mesafeli uçuşlarda sahip olduğu evcil hayvan uçurma deneyimi ile ihtiyaçlarınızı mükemmel şekilde karşılayan hizmetini sunmaktadır. 

Seyahat ederken gönül rahatlığı

Uçakta rahatça otururken köpeğinizin / kedinizin kargo bölümünde seyahat ettiğini bilseniz nasıl hissederdiniz? Yolculuğunuz sırasında içinizin rahat olmasını istiyorsanız, dört ayaklı arkadaşınızla birlikte seyahat en iyi seçenektir. Onları gözünüzün önünde tutmak ve gerilimi azaltmak için onlara dokunmak iyi gelecek ve tüm streslerini ortadan kaldıracaktır.

İhtiyaçlarınızın doğru ve zamanında karşılanması

Dünyadaki mevcut seyahat kısıtlamaları nedeniyle, ticari uçuşlarlar ile yolculukda zorluklar baş göstermekte. Özel jet kiralamak, evcil hayvanınızla birlikte seyahat ederken planladığınız programa sadık kalmanızı sağlayacaktır. Herhangi bir engel ile karşılaşmadan ve evcil hayvanınızı kargo bölümüne bırakma konusunda strese girmeden güvenli ve mutlu bir şekilde seyahat edebilirsiniz.


Konforun ve lüksün tadını çıkarın

Konfor, evcil hayvanlarla özel jetle uçmanın temel faydalarından biridir. Evcil hayvanınızla ilgilenebilmeniz, onun için bilinmeyen bir ortamda kendini rahat etmesini sağlayacaktır.

Özel jetle evcil hayvanlarla uçmak için ipuçları

Yasal gereksinimler

Evcil hayvanınızla seyahat etmeden önce yasal gerekliliklerin bilinmesi önemlidir. 

Evcil hayvanın sekiz haftalık veya daha büyük, sütten kesilmiş ve sağlıklı olması gerekir.

Köpek ve kedilerin lisanslı bir veterinerden kuduz aşısı ve geçerli bir sağlık sertifikası almaları gerekmektedir. 

Evcil hayvanınıza uçmadan önce ilaç vermeniz tavsiye edilmez, kalp ve solunum problemleri riskinin artmasına neden olabilir. 

Uçakta mide rahatsızlığını veya kusmayı önlemek için yiyecek alımını sınırlamak da önemlidir. 

Uçuştan önce köpeğinizi / kedinizi küçük bir yürüyüşe çıkarmak, hayvanın sinirlerini yatıştırmasına ve ayrıca yolculuğa çıkmadan önce tuvalete gitmesine izin verebilir.

Uçuş

Kalkış, iniş ve türbülanslar olduğunda insanlara benzer şekilde, evcil hayvanınızın da güvende olması gerekir. Evcil hayvanları uçak emniyet kemerine bağlı kayışlarla tutmak veya kabin içinde gövdeye sabitlenmiş kasalarda taşımak gereklidir. Tüm uçuş boyunca kutusunda bırakıp bırakmamak kişisel bir karardır.

Çoğunlukla köpekler, özellikle ilk kez uçanlar için; köpeğin paniğe kapılması ve saldırganlaşması durumlarına karşın bir ağızlık getirmek iyi bir fikirdir. 

Tüylü evcil hayvanların halıda tüy bırakmaması için yolculardan evcil hayvanın uzanabileceği temiz bir battaniye getirmeleri istenir. Hijyenik nedenlerden ötürü, temiz bir battaniye getirmeniz daha iyidir. 

Stres gidericiler getirin

Yolculuğu evcil hayvanınız için daha keyifli hale getirmek için yanınızda günlük yaşamlarında alışık oldukları oyuncakları getirin. Bu oyuncaklar, evcil hayvan kaygı yaşıyorsa, dikkatlerini başka yöne çekmek için kullanılabilir.

Su sağlayın ve uçuş sırasında rahatlama için bir çözüme sahip olun

Evcil hayvanın uçakta yeterince su alması önemlidir. Evcil hayvan, kalkıştan önce sınırlı miktarda yiyecek veya su almışsa, kısa bir uçuşsa, tüm yolculuk boyunca tuvalete gitmeyebilir. Yine de tuvalet ihtiyacı doğabileceği için bir çöp kutusu veya eğitim pedleri gibi ürünler çözüm sunacaktır.

İnişte

Yiyecek ve su sağlayın

Evcil hayvanların uçuştan sonra susaması ve aç olması yaygındır. Bu nedenle, özellikle uçuş süresi uzunsa, inişte uygun miktarda yiyecek ve bol su aldıklarından emin olun.


BLOG
UÇAK İSTEK FORMU
UÇAK KİRALAMA FORMU
* İşaretli alanları lütfen doldurunuz
İletişim Bilgileriniz
Nakliye Bilgileri
444 6 675
Copyright ® Merkur Group, Tüm Haklar