Welcome to the Merkür world!
Sizin için sağladığımız yeniliklerden ve
fırsatlardan en kısa sürede haberdar olabilmek
için, blogumuzu takipte kalmayı unutmayın.
Pandemi Döneminde Özel Uçak Kiralama ile Güvenli Seyahat
03/05/2021

Pandemi Döneminde Özel Uçak Kiralama ile Güvenli Seyahat

Özel uçak kiralama, sağlıklı bir seyahat deneyimi sağlama konusunda; havaalanı terminallerinden kaçınmak ve diğer insanların sağlığı hakkında endişelenmemek gibi birçok avantaj sağlar.

Pandemi döneminde özel jet kiralamanın daha güvenli olmasının birkaç önemli nedenini bir araya getirdik.

  • Kısa süreli rezervasyonlar: Kısa süreli rezervasyonlarda esnek olmak artık her zamankinden daha önemli. Jetler e-postayla, telefonla, Uygulamamızdan veya web sitemizden çok hızlı bir şekilde talep edilebilir ve birkaç saat içinde ayarlanabilir.
  • Limuzin servisi: Limuzin servisi kalkış ve varış havalimanından talep edilebilir. Bu özel hizmet, seyahatinizi daha hızlı, daha kolay ve daha temassız hale getirir.
  • Özel terminaller: Özel jetler, özel salonları olan daha küçük terminalleri (FBO'lar) kullanır. Özel jet terminalleri, diğer terminallere göre daha az kalabalıktır ve genellikle yolcular terminale varır varmaz uçaklarına binerler. Bu şekilde, tüm havaalanı kuyruklarından kaçınabilirsiniz.
  • Kalkış ve varış havalimanı prosedürleri: Özel uçak kiralayarak, check-in veya güvenlik kontrollerindeki tüm uzun kuyrukları atlarsınız. Özel olarak uçmak size özel hizmet ile gerçekleşir.
  • Bagaj taşıma: Özel olarak uçtuğunuzda, bagaj işlemi çok sayıda insanı kapsamaz, bir havaalanı çalışanı onu doğrudan pilota verir veya onu doğrudan uçağa yerleştirir. Böylece eşyalarınız kaybolmaz, zarar görmez ve minimum etkileşimle size geri döner.
  • Jetler dezenfekte edilir ve derinlemesine temizlenir:Özel uçmak, güvenli bir seyahat deneyimi demektir. Koronavirüs ortaya çıktığından bu yana jetlerin sterilize ve derinlemesine temiz tutulmasına ekstra özen gösterilmektedir.
  • Gemideki kişiler:Kiminle seyahat etmek istediğinize siz karar verin. Koltuk paylaşımlı uçuşlar düzenlemiyoruz, bu yüzden yabancılarla oturma konusunda endişelenmenize gerek yok.
  • Yiyecek ve içecekler:Özel jet rezervasyonları, kendi menünüzü oluşturmayı içerir. Sadece uçuşunuz sırasında size yüksek kaliteli yiyecek ve içecek sağlayan güvenilir ortaklarımızla çalışıyoruz.
  • Daha küçük havaalanlarına erişim:Ticari havayolları kısıtlanırken, özel jetler daha küçük ve halka açık havaalanlarına inebilir, böylece seyahat süresini kısaltabilirsiniz.
  • İptal koşulları:İptal koşulları, sürekli değişen Covid düzenlemelerine uyum sağlamak için daha esnektir.
BLOG
UÇAK İSTEK FORMU
UÇAK KİRALAMA FORMU
* İşaretli alanları lütfen doldurunuz
İletişim Bilgileriniz
Nakliye Bilgileri
444 6 675
Copyright ® Merkur Group, Tüm Haklar