Welcome to the Merkür world!
Sizin için sağladığımız yeniliklerden ve
fırsatlardan en kısa sürede haberdar olabilmek
için, blogumuzu takipte kalmayı unutmayın.
TÜRKİYENİN LİDER ÖZEL UÇAK YEMEK DENEYİMİ
19/08/2021

TÜRKİYENİN LİDER ÖZEL UÇAK YEMEK DENEYİMİ

Detaylara gösterilen özen ile master şeflerden oluşan yaratıcı ekibimiz, servis, gıda işleme ve güvenlik açısından en yüksek standartlarda yiyecekler hazırlamaktadır. El yapımı hamur işlerinden enfes şaraplara, seçkin mutfağımız ve birinci sınıf yemeklerimiz ile yemek yemeyi eşsiz bir deneyim haline getiriyoruz.

Bir saat otuz dakikadan uzun tüm uçuşlar için tavsiye edilen ikram seçeneği, kahvaltı, öğle veya akşam yemeklerinde en sevdiğiniz tatlı ve tuzlu atıştırmalık çeşitlerini seçmenize olanak tanır. 

Uçak İçi Yemekler

Çok kaliteli ve taze malzemeler

Deneyimli gurme şefler

Güvenilir hizmet

Otantik, sıfırdan yapılmış yiyecekler

Özel Menüler

Helal, Vegan, Glutensiz ve diğer diyet kısıtlamaları



Özel Uçak Kiralarken Menü Tercihinde Dikkat Edilmesi Gerekenler


Özel uçuş hizmetlerinin birçok avantajından biri de yemek servisidir. Çok çeşitli uçak içi ikram seçenekleri mevcuttur, bu nedenle en uygun menüleri seçtiğinizden emin olmak için dikkate alınması gereken birkaç faktör vardır.

Uçuşun uzunluğu birincil husustur. Kısa uçuşlar, bir atıştırmalık veya önceden hazırlanmış hafif bir yemek için yeterli zaman sağlar. Daha uzun uçuşlar, özellikle uluslararası seyahatler, çok çeşitli yemeklerin servis edilmesine olanak sağlar.

Uçak kalkış ve varış saatleri de uçak içi ikram seçimlerinizi etkileyecektir. Genellikle sabah uçuşunda simit, yoğurt ve taze meyve gibi kahvaltılık yiyecekler servis edilir. Öğleden sonra uçuşlarında, salatalar, sandviçler, taze sebzeler ve peynir tepsileri gibi daha hafif öğle yemeği seçenekleri tercih edilir. Öğleden sonra ve akşam erken saatlerde yapılan uçuşlar, içecek, meze, ekmek, antre ve tatlı dahil eksiksiz akşam yemeği sunmak için idealdir.

Seyahatin amaçları ve yolcu hedefleri, uçak içi ikram düzenlemeleri yapılırken dikkate alınması gereken diğer önemli faktörlerdir. İş yolcuları seyahat ederken çalışmak isteyebilir veya uçuştan sonra bir toplantıya katılabilirler, bu durumda tetikte kalmak isteyeceklerdir. Yüksek proteinli yemekler, yolcuların odaklanmasına yardımcı olur. Uçak akşam geç saatlerde inecekse veya yolcular gece uçacaksa, makarna veya kek gibi karbonhidrat içeriği yüksek yiyecekler yolcuların rahatlamasına ve uykuya hazırlanmasına yardımcı olacaktır.

Uçak içi ikram hizmeti sipariş etmeden önce, sizin ve diğer yolcuların gıda alerjilerini; vegan, vejetaryen, glütensiz, yer fıstığı alerjisi veya laktoz intoleransı gibi diyet kısıtlamalarını kontrol edin. Dini bağlılıklar, bazı yolcuların sadece helal veya koşer yemek yemesini gerektirebilir. Emin değilseniz, dikkatli olmak ve güvenli olması için birkaç vejetaryen seçenek sipariş etmek en iyisidir.

Uçuş sırasında doğum günü, yıl dönümü veya tatil kutlaması gibi diğer özel talepler, uçak içi ikram hizmeti düzenlenirken yapılmalıdır. Çoğu yemek servisi, özel istekleri memnuniyetle karşılayacaktır ve hatta istek üzerine kek ve dondurma, balonlar, çiçekler, şampanya veya diğer alkollü içecekler gibi duruma özel ek öğeler sağlayacaktır.
Son olarak, özel uçuşunuza evcil hayvan alacaksanız, yanınızda seyahat eden hayvanların sayısını ve büyüklüğünü mutlaka teyit edin. Yeterli bildirimde bulunmanız koşuluyla evcil hayvanlarınız için uçak içi yemekler de sağlayacaktır.

BLOG
UÇAK İSTEK FORMU
UÇAK KİRALAMA FORMU
* İşaretli alanları lütfen doldurunuz
İletişim Bilgileriniz
Nakliye Bilgileri
444 6 675
Copyright ® Merkur Group, Tüm Haklar