Welcome to the Merkür world!
Sizin için sağladığımız yeniliklerden ve
fırsatlardan en kısa sürede haberdar olabilmek
için, blogumuzu takipte kalmayı unutmayın.
YOLCULAR İÇİN ÖZEL JET KILAVUZU
06/07/2023

YOLCULAR İÇİN ÖZEL JET KILAVUZU

İlk kez özel jet ile seyahat edecek yolcularımız için her ayrıntıyı kapsamayı hedefleyen 7 maddelik bir kılavuz hazırladık.

  • Yolcular için planlanan özel bir uçuşta, yolcular genellikle belirlenen kalkış saatine çok yakın bir zamanda gelip jete binmelerinin mümkün olduğunu düşünürler. Ancak, özel jet uçuşları, varıştan 30 dakika önce havalimanında bulunmanızı gerektiren belirli bir süreç üzerine planlanmaktadır. Bu nedenle, uçuşunuzdan en az 30 dakika önce havalimanına varmanızı öneririz. 
  • Özel jet ile seyahat eden yolcularımız genellikle bagaj kapasitesini yanlış anlayarak kapasitenin aşılabileceğini düşünürler. Ancak, her uçağın bagaj kapasitesi çeşitli faktörlere bağlı olarak belirlenir ve güvenlik açşısından da büyük önem taşır. Bu nedenle, sizlere belirtilen bagaj kapasitesine uymanız önemlidir. 
  • Bu madde önemsiz gibi görünebilir, ancak rahatınızı sağlamak için kıyafetinizi göz önünde bulundurmanız önemlidir. Dolayısıyşa uçuş deneyiminiz için uçuşa uygun giyinmenizi tavsiye ediyoruz.
  • Gerekli belgeler açısından uçuşunuzdan önce hazırlık yapmak önemlidir. Bu, uçuşun herhangi bir sorun olmadan devam etmesi için hayati önem taşır. Uzman ekibimiz, pasaport, kimlik vb. gibi gerekli her türlü belge hakkında sizi bilgilendirir. 
  • Bu madde yolcularımızdan beklentimizle alakalıdır: uçuşunuzun tamamını kapsayacak olan planlanma aşamasından itibaren size eşlik edecek olan ekiplerimiz sizden saygı ve kurallara uymanızı beklemektedir. 
  • Yolcularımız için bir başka önemli not, uçuş için özel talepleriniz varsa, uçuştan önce bize bildirmeniz önemlidir; çünkü uçuş sırasında bunları temin etme şansımız her zaman olmayabilir. 
  • Sonuncusu ise yolcularımız için sıkça soru işareti olan bahşiş konusudur. Personellere bahşiş vermek bir gelenek olmasa da bazı yolcularımız bunu nazik bir jet olarak yapmayı tercih etmektedirler. 
BLOG
UÇAK İSTEK FORMU
UÇAK KİRALAMA FORMU
* İşaretli alanları lütfen doldurunuz
İletişim Bilgileriniz
Nakliye Bilgileri
444 6 675
Copyright ® Merkur Group, Tüm Haklar